Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj (IPER) iz Podgorice, kao partner Centra za istraživanje i kreiranje politika iz Skoplja, poziva vas na okrugli sto „Info dan – Regionalna agenda za investicije (RIRA)“ koji će se održati u četvrtak, 20. septembra, od 10:00 do 11:30 časova, u Podgorici, hotel Podgorica (ulica Svetlane Kane Radević 1).

Info dan se organizuje u okviru projekta ‘Uspostavljanje dijaloga o regionalnoj agendi za investicije među vladinim institucijama, privatnim sektorom i organizacijama civilnog društva’, koji je podržan je od strane Savjeta za regionalnu saradnju (RCC).

Projekat se realizuje u šest ekonomija zapadnog Balkana i ima za cilj da uključi sve zainteresovane strane u program regionalne politike za investicije. Regionalna agenda za investicije (RIRA) jedan je od četiri stuba višegodišnjeg plana za stvaranje regionalne ekonomske zone i povezan je sa evropskom integracijom Zapadnog Balkana, implementacijom CEFTA sporazuma i Strategijom 2020 za jugoistočnu Evropu.

Popunjavanjem linka https://goo.gl/forms/qRsIXwxlyJfgZHtJ2 potvrđujete Vaše prisustvo na okruglom stolu. Ukoliko ste zainteresovani za uključivanje u aktivnosti izgradnje kapaciteta i dijalogu RIRA, molimo Vas da popunite i drugi dio upitnika. Hvala.

Dobrodošli!