Unija mladih preduzetnika Crne Gore, uz saradnju Instituta za preduzetništvo i ekonomski razvoj, organizuje Drugi Sajam mladih preduzetnika Crne Gore 16. novembra 2018. godine u okviru Glovalne nedelje preduzetništva (GEW 12-18.novembar).

IPER će na sajmu imati svoj štand na kojem ćete moći da dobijete sve potrebne informacije o svim aktivnostima/projektima koje realizujemo u cilju podrške i razvoja mladih preduzetnika.

Sajam će se održati u glavnom holu TC Delta City-a, od 12:00 do 22:00h, a na sajmu će 30 mladih preduzetnika predstaviti svoje proizvode i usluge.

Sajam će se otvoriti premijerom filma “A što ne bi mogli?” u 11 časova u Cineplexxu, u kojem će se svi prisutni upoznati sa 22 mlada preduzetnika iz Crne Gore koji govore o svom iskustvu.

Takođe dođite da svojim glasom podržite neku od 5 novih biznis ideja koje će se takmičiti na Sajmu za glavnu nagradu OKOV-a ( vaučer od 1000 EUR).

Pozivamo sve zainteresovane iz Crne Gore da nas posjete na Filmu i na Sajmu i da se upoznaju sa uslugama i proizvodima mladih preduzetnika!

Ostali partenri na projektu: Ministarstvo sporta Crne Gore, OKOV, Investiciono-razvojni fond Crne Gore, Glavni Grad, Agencija za međunarodni razvoj – USAID, TC Delta City.