Za mlade preduzetnike iz programa Biznis mladih, održali smo 28.marta jednodnevnu obuku na temu „Novi Kod Lidesrtva“. Obuku je vodila Ivana Malović, osnivač IDFaktora.

Kroz niz interaktivnih radionica ćete saznati:

  • kakav je lider novog doba, onaj koji stvara, pokreće ljude, ideje, biznise;
  • kako pravilno da postavite snažne i motivišuće ciljeve;
  • kako da budete sigurni da ste jasno saopštili poruku i da svojim stavom budete primjer;
  • kako da date podržavajući, motivišući i konstruktivan feedback i da budete pokretač;
  • kako da predstavite svoju ideju, a da pritom vladate i scenom i naravno vladate sobom.

Takođe, preduzetnici su kroz rad u grupama imali priliku da uče kako da prodanđu balans između upravljanja timom i rješavanjem svakodnevnih situacija u profesionalnom okruženju.

„Današnja tema ‘Novi kod liderstva’, jedno sjajno predavanje i rekla bih iz ugla učesnika kao i iz mog ugla, jer sam uspjela na neki način da pokrenem zaposlene, direktore, menadžere na promjenu, na unaprijeđenje tih vještina i osobina i stvaranje tih liderskih navika koje nam znače. Kakav je to liderski stav, kako lider komunicira, kako lider prezentuje, koliki je taj proces promjene, stvaranja tih, da kažem liderskih, ili možda ljepše rečeno pobjedničkih navika, tako da su učesnici zaista imali priliku kroz interaktivan rad da priđu i sebi, da rade na sebi. Vještine, osobine, tehnike koje su dobili, ne samo da mogu primjenjivati na sebi, već mogu primjenjivati u timu, u okruzenju u kojem rade.“ rekla je trenerica Ivana Malović po završetku obuke.